A fiatalítás csodája!

A fiatalítás csodája...

Mindannyian tudjuk, hogy az ember az évek múlásával egyre bölcsebbé válik. Ami viszont nagyon nagy baj, hogy a kor nyomot is hagy a bőrön, és megjelennek az öregedés jelei.

Ez amiatt van, hogy a bőr szerkezete, sőt, még az arc formája is megváltozik. Innentől kezdve aztán érezheted magad akármilyen fittnek legbelül, gondolkodhatsz fiatalos felfogással, mindhiába, ha a fényképeken és a tükörben nem így nézel ki.

Mutasd meg fiatalos ragyogásod – minden nap!

Egy könnyű, nappali használatra kifejlesztett krém, amely látványosan élénkíti és hidratálja a bőrt, miközben felvértez az öregedés látható jelei ellen!

Az ageLOC Radiant Day SPF 22 (22 faktoros nappali krém) a lágyabb, és puhább bőrállag érdekében!

Ennek a selymesen lágy, 22 faktoros fényvédőt és olyan összetevőket tartalmaz aminek a segítségével, megelőzhető és visszafordítható az öregedés folyamata. Óvják a bőrt a túlzott napsugárzás nemkívánatos hatásaitól, serkentik a sejtmegújulást, eltűnnek a finom barázdák és ráncok, hogy a bőröd újra makulátlan, fiatalosan ragyogó legyen!

Ez a kezelés tökéletes megoldás lehet mindazoknak, akik serkenteni szeretnék a sejtmegújulási folyamatot, és lágyabbá, puhábbá fiatalítani a bőrüket. Világszerte
ez a legkeresettebb szépészeti módszer arra, hogy csökkentsük az apró barázdák és ráncok megjelenését.

A kezelés csökkenti a nemkívánatos melanin termelést, csupán egyetlen alkalomra van szükség, hogy a bőrben az élénkebb, ragyogóbb bőrhatás hatékonyságát megérezd!

A 22-es fényvédő faktorának köszönhetően a bőrnek korábban sosem tapasztalt UVB - védelmet biztosít a túlzott napsugárzás nemkívánatos hatásai ellen.

A bőr mély rétegeit képes kezelni. Sőt mi több, ez az egyetlen olyan, hidratáló termék az arckrémeink közül, amely a legmagasabb fényvédő faktorral rendelkezik.

A selymes, precíz fókuszpontú olajmentes formula rövid idő alatt felszívódik, ugyanakkor biztonságos eljárás mert egész napos hidratálást biztosít - smink alá is tökéletes.

A kezelés a következőképpen fog kinézni: 

Reggel pumpálsz borsónyi mennyiséget ujjbegyedre és felfelé, kifelé irányuló mozdulatokkal vidd fel a krémet az arcra és a nyakra.

A kezelés hatása azonnal látható ugyanis a szövetekben azonnali kontraakció történik, mely feszesebb bőrképet eredményez.

Kattints a „Kérek egyet!” gombra a megfiatalodásért!

Amikor regisztrálsz a vásárláshoz, a „szponzoráló üzletépítő azonosító száma” rovatba ezt írd be:HUW9509885

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van e-mailben vagy telefonon állok rendelkezésedre.

Üdvözlettel:
Majoros János
mobil:+36 (20) 9244 994
e-mail:majoros@derbyauto.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.