Az arcodnak is kijár az ünnepi fényűzésből…

Hatásos megoldás egy kényes problémára!

Hányszor, meg hányszor hallottad, hogy igazából annyi idős vagy, amennyinek érzed magad?

Ez mind szép és, kedveskedő bók, de sajnos az idő vas foga mégis rányomják a bélyegüket a külsőnkre. Például a szél, a száraz, meleg nyári levegő, hideg, a hőmérséklet-ingadozás, a por és a szmog, és még folytathatnánk a sort.

Először mindig az arc, az, amivel  szembesülünk egy találkozó során és sokkal nagyobb önbizalommal nézhetünk a másik szemébe, ha érezzük: arcunk sugárzik a fiatalságtól.

Most elhoztuk neked a valaha gyártott legmodernebb öregedés-gátló terméket amellyel garantáltan szépülhetsz. Hogy majd azt mondhasd: lélekben is annyi idős és olyan fiatal vagy, amennyinek kinézel!

Ez nem csak egy sima kozmetikai termék, hanem egy klinikailag tesztelt formula amely maximális koncentrációban juttatja be a bőrbe az arcszérumot, hogy az arcbőrödön fejtse ki jótékony hatását.  

Az ageLOC® Future Serum (Arcszérum) öregedés-gátló terméknyolc módon éri el, hogy bőre fiatalabb megjelenésűvé váljon! Ezzel a megoldással azok előtt is megnyílik a nagyon látványos bőrfeszesítés és a fiatalosabb megjelenés lehetősége, akik eddig
a kockázatok, a fájdalmak és a lehetséges mellékhatások miatt nem mertek műtétre vállalkozni – vagy éppen nem volt pénzük erre a drága és veszélyes beavatkozásra.

Az ageLOC® Future Serum, minden várakozást felülmúl, hiszen olyan számos jótékony hatást egyesít magában, amely segít a bőrnek a megfiatalodásban, hogy már egy kezeléssorozat után letagadhasd a valódi korodat.

Sajnos a bőr természetes elasztin és kollagén termelődése már a 20-as éveinktől kezdve drasztikusan csökkenArcunk vízmegkötő képességének elvesztésével karöltve
ezek a tényezők az első ráncok megjelenését eredményezik. 

Vedd fel a harcot az öregedés jelei ellen az ageLOC® Future Serum (Arcszérum) leghatékonyabb fiatalító technológiájával!

A non invazív eljárások közül ezzel érhető el a leglátványosabb fiatalodás! 

  • Az ageLOC® az öregedés alapvető kiváltó forrásait veszi célba a fiatalos külső megőrzése érdekében. Így gyakorlatilag nemfogsz hinni a szemednek a tükörbe nézve.
  • Elősegíti a fiatalos bőrszerkezet kialakulását – a függő szabadalommal rendelkező összetevő technológia 150%-kal serkenti a kollagén termelést, és látványos bőrfeszesítést eredményez
  • Már egyetlen alkalom is elég a látványos eredményhez Kisimítja a bőr felszínét – olyan összetevőket tartalmaz, amelyek mindössze 5 nap alatt bizonyítottan serkentik a fiatalos sejtmegújulást a simább, puhább bőrért.·        
  • Kiegyenlíti a bőrtónust – kiegyenlíti a foltos, fakó és egyenetlen bőrt a simább, fiatalosabb megjelenésért.·        
  • Elhalványítja a barázdákat és ráncokat.·        
  • Fokozza bőre ragyogását – bőrragyogást elősegítő technológiával.·        
  • Halványítja a pórusokat – a fiatalos sejtmegújulással.

Én a helyedben készítenék magamról egy "előtte és utána képet", hogy ne csak érezzem, de lássam is a különbséget, bár ezután, ha tükörbe nézel, garantáltan látni fogod!

Az ageLOC® Future Serum (Arcszérum), a szépsigipar legújabb fejesztése, mely minden várakozást felülmúló eredményességgel segíti a bőr megfiatalodását, hogy már egy kezeléssorozat után letagadható a valódi életkor.

Beindítja a sejtek mélyén a kollagéntermelést, és látványos bőrmegújuláshoz és feszesedéséhez vezet.

Itt az ideje, hogy kattints és beszállj abba az "időgépbe"!

Amikor regisztrálsz a vásárláshoz, (mert úgy lesz igazán kedvező)

A „szponzoráló üzletépítő azonosító száma” rovatba ezt írd be:HUW9509885

További szép napot kívánok!

Üdvözlettel:

Majoros János
Telefon: +36 20 9244 994
e-mail: majoros@derbyauto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.