Az egészség kemény meló, de megéri!

Az egészség kemény meló, de megéri!

 

Az egészség a legdrágább kincs ezért ezen nem szabad spórolni, hiszen ha egyszer igazán elromlik, semmi pénz nem állítja helyre. Sokkal könnyebb megóvni, amíg megvan, mint visszaszerezni amikor már megromlott . A fizikai erőnlét gyengülése, a csökkenő szellemi frissesség, valamint a szexuális vágy hanyatlása az öregedés jellemző tünetei – amit végeredményben átfogóan vitalitásvesztésnek nevezünk.

Az idő múlásával szervezetünk hatékony energiatermelése és – felhasználása változik, s mindez kihat a vitalitásra is. Mi több, felmérések szerint az idősödő emberek 85 %-a aggodalmát fejezte ki energia- és állóképesség szintje miatt.

A hanyatlás sejtjeink mélyéről ered, mivel a parányi „sejt-erőműveknek” nevezett mitokondriumok melyek a táplálékban lévő energiát a szervezetünket hajtó kémiai energiává (ATP-vé) alakítják.

Az öregedési folyamat során a mitokondriumok hatékonysága és mennyisége csökken és már nem elégítik ki a szervezetünk számára optimális igényszintet. Ráadásul a környezetedből valamint a levegőből szabadgyökök támadják és károsítják testednek szöveteit.

Én már túl vagyok az oroszlánrészén: a régi sejtjeim le lettek cserélve, a fűtőberendezést is leváltottam egy energetikusabbra, most már tényleg csak annyi van hátra, hogy az energiát megfelelően kitöltsem!

Először kissé gondban voltam, mert naivan azt hittem, a belső energiával nem kell törődnöm a test megold mindent...

Ez viszont nem így van! Az idő múltával szervezetünk egyre kevésbé hatékonyan képes a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmére, és sejtjeinkben megkezdődik a sejtsalakanyag és melléktermékek felhalmozódása, a gének elhangolódása.

A modern technika vívmányai nemcsak a kommunikációt könnyítik meg és nemcsak az információ áramlását gyorsítják fel, de sajnos a különböző, akár halálos kimenetelű betegségek kialakulását is "testközelbe" hozzák.

Szinte, elég ha csak a mobiltelefon káros sugaraira gondolunk. A napjainkban, kényelmi okok miatt divatossá vált (bluetooth) headset használata során ezek a sugarak közvetlenül érik a fejünket, és zavarhatják az agyi folyamatokat.

De itt van például a mikrohullámú sütő! A munkából haza mész és semmi másra nem mikro sütővágysz jobban, mint a jó meleg vacsorára. Fogod a maradékot becsapod a mikroba, és aztán türelmetlenül vársz. Nézed türelmetlenül, hogy körbe - körbe jár az étel. Sürgeted! No gyerünk már gyerünk. És fő a fejed. Túl közel van a mikróhoz.

De, ott van az autód, ami kint csücsül a nyári napon. Dolgod végeztével kirohansz és beülsz. Ötven fok van benne. Minden forró, minden sül a napon. Te beülsz, becsukod az ajtót, bekapcsolod a légkondicionálót, és "beszívod". Nagyszerű!

Számtalan tünete van, annak, ha a már a Te immunrendszered is nehezen veszi fel a harcot a káros sugarak ellen: például gyakran fáj a fejed, zúg a füled, romlik a memóriád, sűrűn küzdesz koncentráció zavarral... stb. A tartósan elszenvedett sugárzás, oxidáció a sejtek energiaellátásának zavarát okozhatja, károsíthatja az immunrendszert is.

Amikor megbetegszel, a vérvétel az első vizsgálat, ahova elküld az orvos, nem véletlenül  – ebből a létfontosságú folyadékból ugyanis szinte minden fontos információt meg lehet tudni, amire csak szükség van egy betegség felméréshez/diagnosztizálásához.

Most viszont egy amerikai cég, kifejlesztett egy olyan készüléket, amivel ezt egy non invaziv eljárással meg lehet mérni.Tehát nem kell hozzá semmiféle testnedvet adni, nagyon gyorsan megméri a legfontosabb biomarkert, ami az úgynevezett antioxidáns védelmi rendszer  vagy microtápanyag ellátottságának a szintje.

Tehát Ő az a készülék, amivel ezt mérni lehet .
scennel

A Scenner az egyetlen olyan technológia a világon, amely valós időben megtudja mérni a szervezetedben az antioxidáns védelmi szintet, ami azt mutatja meg, hogy milyen a Te biológiai állapotod. A biológiai életkorod. Hogy megfelelő mennyiségű antioxidáns van-e beágyazva a szöveteidben, hogy megvédjen téged.

Mitől védjen meg?

A szabadgyök támadásoktól! A szabadgyökök mindenütt ott vannak. Azok olyan instabil molekulák, amelyek károsítják a Te testednek szöveteit. A levegő, a víz, az élelmiszer, a kémiai anyagok, a környezetszennyezés, és a stressz miatt, mert ezek befolyásolják azt, ahogyan a gének kifejeződnek.

De, mit tudunk ezzel kezdeni?

Mivel nem tudunk elmenekülni tőlük, az egyetlen dolog, amit tehetsz,  hogy megvéded magad ellenük. És erre az egyetlen lehetőség az, hogy a scennellel megméred magad, hogy megtudd elég magas–e az antioxidáns értéked. Mert bizony nagyon nagy rombolás megy végbe a Te testedben ha nincs elég antioxidáns beágyazva a sejtjeidben.

Egy csata, egy háború dúl a Te szervezetedben.

Vannak szabadgyökök, amelyek olyan keményen találják el a Te sejtjeidet, hogy kinyírják azt. Valamelyik a sejtmagban található DNS-t támadja meg és mutálja azt. Megtámadja a koleszterint a véráramban és ragadóssá teszi, ráragad az érfalakra. És van olyan is, ami a szemedet támadja meg, aztán mire megöregszel már nem is látsz.

Egyébként valójában tudod, mi is az öregedési tényező?

Egy nagyon nagy része az összeadódó kommulatív károsodás, amit megengedsz, hogy a testedben elvégezzenek a szabadgyökök.  Viszont, amikor a SCENNER érték nagyon magas alacsony a károsodás. Ami azt jelenti, hogy az antioxidánsok lelassítja az öregedő folyamatokat.

Hosszan és Jól akarsz élni? Akkor mozgasd fel ezt az értéket nagyon magasra. Szerencsére találtam egy nagyszerű antioxidáns termelő technológiát, ami neked is tuti tetszeni fog! A mi egyébként garantáltan megemeli ezt a értéket. Senki más nem tudja ezt megtenni. Mi rendelkezünk a kizárólagossággal. A szabadalommal.

Tudományosan a szkennerről>>>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.