Az egészséget és annak megőrzését nem veheted félvállról!

Az egészség és annak megőrzése olyan dolog, amiben nem lehet félmunkát végezni. Bizonyára te is napról napra azon igyekszel, hogy minél tökéletesebb legyen a belsőd és külsőd, minél hibátlanabb legyen a megjelenésed, és minél elégedettebben érezhesd magad. Ezt miden igyekezeted ellenére egy csapásra semmissé teheti, ha valamilyen nem várt rendellenesség jelentkezik az egészségeddel kapcsolatban.

Mennyi szenvedéstől, félelemtől, fájdalomtól óvhatnánk meg magunkat, ha tudatosan, jó viszonyban lennénk tulajdon gyógyító erőnkkel. Pusztán annyit kellene tennünk, hogy engedjük, ezek az erők akadálytalanul tehessék a dolgukat.

Az immunrendszerről beszélek – testünk olyan rendszeréről, amely néhány évtizeddel ezelőtt még idegen volt –, amely napjainkban a modern gyógyítás központi témájává vált.

Ehhez elengedhetetlen a nagy gonddal kiválasztott étrend, a megfelelő tápanyag bevitele a szervezetbe. Ezek mind-mind nagyon fontos dolgok, de tudnod kell, hogy a WADA kimutatása szerint 1986 és 96 között átlagosan 60-70%- al csökkent a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványi anyag tartalma. És sajnos a helyzet azóta sem változott pozitív irányba.

Viszont ha megismerjük a bőrkarotinoid – indexünket, megfelelő tápértékű étkezéssel és táplálék-kiegészítőkkel képesek vagyunk javítani antioxidáns-állapotunkon. Vagyis erősíteni testünk védekező szintjét, hogy megvédjen a szabadgyök támadásoktól.

Ugyanis, napjainkban túlzott mértékben elszaporodtak a szabadgyök-források: napsugárzás, légszennyezettség, vegyszerek, oxidatív stressz, nagy kalóriatartalmú ételek, amelyekből hiányzik a micro-tápanyag, elektroszmog stb. Tehát, a SZABADGYÖKÖK ott vannak mindenütt, nem tudunk elmenekülni előlük.  Csak egyet tehetsz, hogy védekezel ellenük! Hogyan?

Úgy, hogy Scennelteted magad!

A scenmérőszám (index) ismeretében lehetőséged nyílik javítani védelmi képességed értékén. Az eredményt befolyásolhatja a genetikai állomány, a táplálkozás, a mozgás, azaz az életmód. (A világon eddig mért legmagasabb értéket egy természeti környezetben élő mexikói indián asszony esetében mérték. A magyarországi mérések alacsony illetve közepes védelmi indexet mutatnak.)

A mérés után felvilágosítást kapunk arról, hogy milyen módon emelhetjük szervezetünk védekezőképességét helyes táplálkozással és táplálékkiegészítők fogyasztásával. Klinikailag igazolt, hogy a Scanner programban javasolt táplálékkiegészítők védelmet nyújtanak a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatokkal és a szabadgyökökkel szemben.

A mérés után fény derül számos olyan problémára, amely az emberi sejtek öregedését- az esetleges szervi rendellenességre, daganatos és más egyéb betegségeket is ideértve amelyről korábban nem is sejtetted, hogy milyen problémák okozója lehet, a szervezetben termelődő szabadgyökök okozzák.

A kutatók megteremtették egy olyan mérési módszer alapjait. Melynek erényei közül kiemelkedik az a vizsgálati módszer, amely lehetőséget ad a TE szervezeted antioxidáns-védelmi szintjének, valós időben történő mérésére. A Scenner felmérés során fény derül számos olyan problémára, esetleges szervi rendellenességre, amely a szervezetben lappangva, rejtetten okoz problémákat.

Az antioxidáns szint mérése non – invazív módon történik: a tenyerünket a gép alacsony energiájú, kék lézer fénye elé kell helyezni, és alig fél perc elteltével pontos és szakszerűen megkapjuk a bőr- karotinoid indexünket.

Az antioxidánsok megkötik, és így semlegesítik a szabadgyököket, segítve a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, megelőzi a betegségek kiújulását. A szervezet ezeket a mikrotápanyagokat zöldségekből és gyümölcsökből képes felvenni.

A Scanner vizsgálatot a kiértékelés követi, mely során a problémák megoldására is javaslatokat kapsz.

További információért kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel

Majoros János

Telefon: +3620 9244 994

e-mail: majoros@derbyauto.hu

Skype: majorosjanos54

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.