Az idő múlását megállítani nem lehet…

Mindannyian tudjuk, hogy az ember az évek múlásával egyre bölcsebbé válik. Viszont, ami óriási baj, hogy megjelennek az öregedés jelei, és a kor nyomot hagy a bőrön. Amivel sajnos  nem csupán 50-60 éves korodban kell szembenézned. Az arcod izomműködése miatt az első, úgynevezett mimikai ráncok már fiatalabb korban is feltűnhetnek. A bőr megereszkedik, az arcizmok elgyengülnek. Csökken a rugalmasságért felelős kollagén és elasztin rostok száma.

Minderre megoldást nyújt az ageLOC Me, mely a maga nemében első,  személyre szabott bőrápolási megoldás, az egy úttörő öregedés-gátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli! Ennek segítségével megelőzhető és visszafordítható az öregedés folyamata, eltűnnek a ráncok és újra fiatalosan  feszes lesz a bőr! Személyre szabott bőrápolás, neked. Páratlan hatékonyságát még a legnagyobb kozmetikai cégek is elismerik.

Ez a kezelés tökéletes megoldás lehet mindazoknak, akik plasztikai műtétek nélkül szeretnék megfiatalítani bőrüket. Világszerte ez a legmodernebb és legkeresettebb szépészeti módszer arra, hogy az arc ráncait csökkenteni, petyhüdt bőrét feszesíteni lehessen.

A kezelésből csupán egyetlen alkalomra van szükség, már ez képes kiváltani egy plasztikai beavatkozást a hatékonyságot tekintve! A technológia azonnal látványos eredményt hoz, mely utána évekig tartós lesz! Az új ageLOC technológia a bőrnek mély rétegeit képes kezelni, melyekhez semmilyen más non-invazív eljárással nem lehet eljutni. A kezelés nem a bőrfelszínen, hanem a mélyen található izomfelszíni rétegben zajlik, a bőrfelszínen semmilyen nyomot nem hagy.

Csakúgy, mint a tökéletes öltöny, a bőrápolási rutin is akkor az igazi, ha összhangban van saját igényeinkkel, személyiségünkkel és életstílusunkkal. Az ageLOC Me a maga nemében első, korábban példa nélküli elérhető személyre szabott bőrápolási megoldás. Sőt mi több, ez az első és egyetlen olyan úttörő öregedésgátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli – személyre szabott bőrápolás Neked!

Ez egy szérumokat, nappali és éjszakai hidratálót együttesen tartalmazó, öregedésgátló rendszer, személyre szabva! Az ageLOC Me egy intelligens bőrkiértékelést kínál s a kivételes élmény mellett utat nyit előtted a saját bőröd és preferenciáira szabott bőrápolási rutin világába.

A szabadalmaztatott  tudomány és technológia egy online bőrkiértékelő eszköz segítségével pontosan meghatározza  a bőrnek azon igényét, ahol  várja. A készülék pontosan adagol minden nappali és éjszakai szettet, melyet körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció közül teszi meg. A Nu Skin az ageLOC Me formájában olyan adagolórendszert alkotott, mely
több szabadalommal védett technológiával tárolja, keveri és adagolja ki a bőrápolási
termékeket.

Világvezető szakértőink kifejlesztettek egy online bőrkiértékelő eszközt, mely kérdéseket tesz fel a Te egyedi öregedésedért felelős körülményekről. Bőrápolásod személyre zabásához számításba kell vennie az éghajlatot, bőrtípust és környezetet. Szakértőink egy olyan algoritmust fejlesztettek ki, mely a Te válaszaid alapján több mint 2000 kombináció közül választja ki a számodra tökéletes és személyre szabott szettet. mobiltelefonon   elvégezheted vagy szerkesztheted a bőrkiértékelést, és megrendelheted személyre szabott patronkészletedet.

A kezelés a következőképpen fog kinézni:

SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÁS 4 LÉPÉSBEN

1. LÉPÉS: INDULJON EL A SZEMÉLYRE SZABÁS ÚTJÁN!
Az Alapkészlettel érkezik az ageLOC Me bőrápolási csomag az, melynek tartalma 5 darab alapértelmezett patron a kezdéshez. Ennek segítségével alaposabban megismerheted bőrét és bőröd sajátos igényeit. Emellett kiindulásként szolgál az ageLOC Me bőrkiértékeléshez.

VÁSÁROLJON MOST!

2. LÉPÉS: IGAZÍTSD SAJÁT IGÉNYEIDHEZ BŐRÁPOLÁSI RUTINOD 
AZ AGELOC ME BŐRKIÉRTÉKELÉSSEL
A bőrkiértékelést az Alapkészlet 14 napos használatát követően végezd el. Ezután megkapod  a személyes bőrápolási kódot, melynek segítségével megvásárolhatod Személyre szabott patronkészletedet.

 BŐRKIÉRTÉKELÉS ELVÉGZÉSE

3. LÉPÉS: TAPASZTALD MEG A SZEMÉLYES BŐRÁPOLÁS ÉLMÉNYÉT
Amennyiben  már elvégezted a bőrkiértékelést és megkaptad személyes kódodat, azonban még nem rendelted meg a termékeket, bőrkiértékelési profilodba belépve megtalálod az elmentett kódot, és közvetlenül leadhatod rendelésed.

SZEMÉLYRE SZABOTT PATRONKÉSZLET MEGRENDELÉSE

4. LÉPÉS: OPTIMALIZÁLÁS
Előfordulhat, hogy különféle tényezők következtében (pl. évszakváltozás, az öregedés új jelei, környezetváltás) módosítanál bőrápolási rutinodon. A bőrkiértékelés előnye, hogy bármikor módosíthatod válaszaid a rutin finomítása céljából – ahányszor csak szeretnéd.

BŐRKIÉRTÉKELÉS SZERKESZTÉSE

UTÁNTÖLTŐ PATRONOK RENDELÉSE
Ön mesélt nekünk magáról, megválaszolta kérdéseinket bőrével és preferenciáival kapcsolatban, mi pedig cserébe összeállítottunk egy bőrápolási rutint kizárólag az Ön részére. Már birtokában van a személyes kód? Megrendelheti Személyre szabott ageLOC Me patronkészletét!

SZEMÉLYRE SZABOTT PATRONKÉSZLET MEGRENDELÉSE

A kezelés hatása azonnal látható, ugyanis a hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik, mely feszesebb bőrképet eredményez. A végleges eredmények 2-3 hónap alatt alakulnak ki, a bőr ez alatt az idő alatt is fokozatosan fiatalodik. Az ageLOC kezelés több éves időtartamra biztosítja a rugalmasabb, fiatalosabb arcbőrt.

Mitől a legnagyszerűbb választás az ageLOC Me? A teljesség igénye nélkül:
• Helyettesít mindenfajta plasztikai beavatkozást!
• Egy kezeléssel éveket fiatalodik az arcbőr!
• Nincs regenerációs idő, lábadozás, utólagos beavatkozások!
• Serkenti a bőr mélybeli kollagén és elasztin termelését!
• Megemeli a fáradt, petyhüdt bőrt!
• Az eredmény természetes hatású, nincsenek hegek!
• Azonnal látványos a hatása!
• Teljesen biztonságos!
• Évekig tartó hatást biztosít!

További információért kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel

Majoros János

Telefon: +3620 9244 994

e-mail: majoros@derbyauto.hu

Skype: majorosjanos54

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.