Had adjak egy kis ízelítőt…

Mit mér a Biophoton scanner?

“Az antioxidánsok mennyisége a testedben egyenesen arányos azzal, hogy meddig fogsz élni!”
Had adjak egy kis ízelítőt, egy találmányról, amely rövidesen megváltoztatja, mit gondolnak az emberek az antioxidánsok, az egészség, és az öregedés viszonyáról.

Ez a találmány… 

…egy olyan eszköz, amellyel megtudjuk mérni az élő emberi szervezetben az antioxidáns védelmi szintet. Az utóbbi húsz évben több mint harmincezer tudományos munka született a antioxidánsokról  és az szabadgyökökről . Az antioxidánsok jelentik a sejtjeinket folyamatosan támadó szabadgyökök elleni védelem első vonalát.

Ez az eszköz teszi lehetővé az antioxidánsok családjába tartozó, az egész testben megtalálható karotinoidok nyújtotta védelem gyors és pontos mérését, de erről egy kicsit később…

Mit mér a Biophoton scanner?

Testünk sejtekből  épül fel, a sejtek molekulákból állnak, a molekulákban pedig elektronok vannak. Az oxidációs stressz olyan állapot, melyben az egyébként stabil molekulák instabillá válnak egy elektron elvesztése miatt.

Ezeket a molekulákat szabadgyököknek nevezzük; ők további molekulákat támadnak meg, hogy elvonják a szükséges elektront. 

A szabadgyökök vannak a legnagyobb hatással testünk öregedési folyamataira, és folyamatosan gyengítik védelmi rendszerünket.

 A szabadgyökök külső forrásból is bejuthatnak a szervezetbe, például környezeti ártalmak – kipufogógáz, ionizáló sugárzás, erős napfényhatás, számos méreg és gyógyszermérgezés esetén. 

Az antioxidánsok jelentik a sejtjeinket folyamatsosan támadó szabadgyökök elleni védelem első vonalát… 

…ezért a  skannelés során keletkező jelek beazonosítják a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét, lehetővé téve megmérhetőségüket, és a mérés pontos eredményt ad a test általános antioxidáns állapotáról, mennyiségéről, megmutatva a mérésen résztvevő személy bőrkarotinoid szintjének (BKSZ) értékét.

Segít meghatározni, hogy a vizsgált személy megfelelő mennyiségű antioxidáns tartalmú táplálékot vesz -e magához, valamint azt, hogy milyen gyorsan öregszik-roncsolódik a szervezete, és DNS -e szabadgyökök hatása alatt. Az általánosan ismert biológiai mutatókkal ellentétben, a szkenner nem diagnosztizálja, és nem jelzi előre a betegségeket.

Minden emberi szervezetnek, így természetesen  a Tiédnek is, van védelmi rendszere. Ha ismerjük e rendszer teljesítő képességét, ismerjük a bőrkarotionid – indexünket, képesek vagyunk javítani antioxidáns álapotunkon megfelelő tápértékű étkezéssel és táplálékkiegészítőkkel, életmód változással.

Ugyanis a mérhetőség a motiváció alapja is! 

A technika lényege, hogy a műszer kék lézer fénnyel megvilágítja a bőrfelszínt, beazonosítja a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét, és végül a számítógép alig egy perc alatt kiértékeli a kapott eredméyneket.

Ez azért is számít forradalmi újításnak az egészségügyben mert, ezidáig csupán a vérből vett minta alapján lehetett megálapítani ezeket az értékeket, amely vizsgálatok nem tekinthetők mérvadónak, mert csakis a nemrégiben elfogyaztott ételekből a szervezetbe került vitaminokat és ásványokat mutatják ki, a valódi egészségálapotot illetően viszont nem szolgálnak megfelelő információkkal. 

A technikát amelyen a műszer alapul Sir C. V. Raman(Chandrasekhara Venkata Raman, Indiai tudós) fedezte fel az 1920 -as években. Raman felfedezélsét igazolja, hogy bizonyos molekulák, például a karotinoidok meghatározott hullámhosszú lézerfénnyel gerjeszthetők.

A molekulák ilyenkor sajátos módon kezdenek rezgésbe, és rájuk jellemző, más hullámhosszú fényt bocsának ki amely pontosan mérhető. Ezt a mérést a mai számítógép,  optika, és lézer technika teszi lehetővé.

 A Raman – spektroszkópia biológiamérésekre való alkalmazása tudományos gyakorlat, melyek hosszú évek kutatásai támasztanak alá. A Pharmanex biofoton szkenner a Raman spektroszkópia szabadalmazott alkalmazása a karotinoid antioxidánsok élő szövetben való megmérésére, a táplálkozás minőségének javítása céljából.

Magyarországon ez idáig a szkennerrel megmért személyek nagyrésze a kritikus zónába tartozik, azaz az eredmények 20000 – 30000 között mozogtak. A szakemberek szerint 40 50000 közötti zöld antioxidáns közepesnek minősíhető

A mérhetőség minden tudomány alapja. Ahogyan a vércukorszint és a koleszterinszint értéke kimutatható, úgy egy egyszerű eljárással, méréssel lehetőség nyílt a szervezet korrodálási szintjének mérésére. 

Pár fontos dolog:

   1. Az emberi sejtek öregedését, az öregedés folyamatát, a daganatos és más betegségeket is a szervezetben termelődő szabadgyökök okozzák.

   2. Az antioxidánsok megkötik, így semlegesítik a szabadgyököket.

    3. A szervezet ezeket a microtápanyagokat zöldségekből és gyümölcsökből képes felvenni.

   4. Viszont a WADA kimutatása szerint 1986 – 1996 között átlagosan 60-70 százalékkal csökkent a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványianyag tartalma. 

Ezért ezeket valahonnan pótolni kell! 

Ez az új forradalmi eszköz segít, hogy …

  1. megbízható gyors  méréssel tájékoztasson  a karotinoidok nyújtotta  antioxidáns védelemed szintjéről.

  2. hogy fegyelmezett rendszert felépítve uralmad alá vonhassad a testedben végbemenő folyamataidat, és tudatosan irányíthasd azokat.

   3. könnyebben átlássad az egész antioxidáns fontosságának  logikáját, és a lehető legprecízebb védekező gépezetet építsd fel, így olyan funkcionálisan is jól teljesítő rendszered  lehet, ami mindíg megbízhatóan működhet.

Ha te is ehhez a fegyelmezett embertípushoz tartozol, aki törődik az egészségével, akkor biztosan kicsit jobban hatottak rád a fenti szavak.

És tudod mi a legszebb? MINDEN SZAVA IGAZ!

Így ha szeretnéd megismerni – ennél sokkal részletesebben – a többi információt is, ha szeretnéd valóban az uralmad alá vonni az egészséged védelmét, akkor itt a helyed közöttünk.

Csatlakozz hozzánk, töltsd ki adataidat a jobb oldali dobozban vagy a bejegyzés alján!

    1. ilyen készüléket nem igen találsz jelenleg és még hosszú ideig a piacon, és az egészségipar területén.

   2.  a személyes találkozó, megértést könnyítő beszélgetés, átláthatóbbá teszi azt, ami eddig túl ködös volt.

   3.  a kérdezési lehetőség pedig mindennél többet érhet, ha éppen szeretnél valamit valóban alaposan megérteni.

Nos? Mit mondasz? Ha akarod ki is próbálhatod a mérést!

Akkor viszont feltétlenül jelentkezz!

További információért kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel

Majoros János

Telefon: +3620 9244 994

e-mail: majoros@derbyauto.hu

Skype: majorosjanos54

Ui.: Fogadd el tőlem ezt a tudást

Ha megbánnád, hogy ott voltál GARANTÁLOM, hogy kárpótollak érte!

Viszont ez is és a többi általam bemutatott technológia, eszköz ahhoz, hogy egy megfelelő üzleti koncepcióval pénzbeni és időbeli szabadságot biztosítsanak neked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.