Hidratálni szoktál?

Nem mindegy mit teszel az arcodra

Nézd meg először a különbséget, meg fogsz lepődni...

Minden nő arra vágyik, hogy a szépsége örök legyen, hogy konzerváljuk a fiatalságot. Valahogy úgy rögzült a fejünkben, hogy a szépség azonos a fiatalsággal, de legalábbis elengedhetetlen része a vonzó külsőnek.

Most elhoztuk neked a világ legmodernebb fiatalító arclemosó kezelését, mely 10% aktív hatékony C vitamint tartalmaz, így valóban egyedülálló öregedésgátló fegyver! Ez a gazdag krémes készítmény hatékonyan veszi célba az öregségi foltokat, és elszíneződéseket. Amellett, hogy segít a bőr feszesítésében és a ráncok megjelenésének csökkentésében.

Mosd le az öregedés látható jeleit.

arclemosóSok Nő és Férfi ennek köszönheti fiatal és feszes bőrét. Ez a kezelés tökéletes megoldás lehet mindazoknak, akik a tiszta és fiatalosabb arcbőrért, az üde anti-ageing arclemosóval ápolják arcukat. Így plasztikai műtétek nélkül fiatalítják meg bőrüket. Világszerte ez a legmodernebb és legkeresettebb szépészeti módszer arra, hogy az arc ráncait csökkenteni, petyhüdt bőrét feszesíteni lehessen.

Az új bőrfeszesítő technológia segít a barázdák és ráncok megjelenésének csökkentésében. A rendszer klinikailag igazoltan segít a bőr textúra állagának javításában az egyenetlen bőrtónus kialakításában.  Korábban sosem látott mély rétegeit képes kezelni, melyekhez semmilyen más non-invazív eljárással nem lehet eljutni.

A kezelés nem a bőrfelszínen, hanem a mélyen található izomfelszíni rétegben zajlik, a bőrfelszínen semmilyen nyomot nem hagy.

A termék precíz fókuszpontú, biztonságos eljárás, személyre szabott: a szabadalmaztatott technológia pontosan meghatározza a bőrödnek azon rétegét, ahova annak kerülnie kell. A krém a bőröregedés látható jeleinek valóságos arzenálját enyhíti.

A rendszer minden egyes terméke fontos szerepet játszik az öregedésgátló összetevők bőrbejuttatásában, a szinergikus termékek mindamellett fokozzák a behatolás mértékét és az eredményességét.

A kezelés hatása azonnal látható, ugyanis hatására a szövetekben egy azonnali feszesítés történik, mely feszesebb bőrképet eredményez. A kezelés több éves időtartamra biztosítja a rugalmasabb, fiatalosabb arcbőrt.

Mitől a legnagyszerűbb választás ez a termék:

• Csökkenti az apróbb barázdák és ráncok megjelenését!
• Egy kezeléssel éveket fiatalodik az arcbőr!
• Támogatja a feszesebb, fiatalosabb megjelenésű arcbőrt!
• Serkenti a bőr mélybeli kollagén és elasztin termelését!
• Megemeli a fáradt, petyhüdt bőrt!
• Az eredmény természetes hatású, nincsenek hegek!
• Azonnal látványos a hatása!
• Olyan szabadalmaztatott víz nélküli készítmény, amely 10 százalék aktív szabadon áramló C vitamint (L-aszkorbinsavat) juttat a bőrbe!
• Évekig tartó hatást biztosít!
• Használata után bőrét tisztának, puhának és üdének érzi!

A kezelés Nőknek és Férfiaknak egyaránt csökkenti az apróbb barázdák és ráncok megjelenését!

A kezelés  fájdalom nélkül, célzottan a bőr legmélyebb rétegeibe juttatja a krémet. És a kezelések nagy előnyét más technológiákkal szemben az elérhető behatolási mélység adja.

Az azonnali, kezelés után látható eredmények hosszútávúak és kb. 60 nap alatt alakulnak ki. A kezelés több éves időtartamra biztosítja a rugalmasabb, fiatalosabb arcbőrt.

Kattints a „Kérek egyet!” gombra a megfiatalodásért!

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén e-mailben

a majoros@derbyauto.hu állunk rendelkezésedre.

Üdvözlettel: Majoros János
       Skype:majorosjanos54
     Telefon:+36 20 9244 994
     

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.