Ki akar még szép alakot?

Testsúly kontroll kisokos: így kell csinálni lemondások nélkül!

Hajnalban, mínuszokban és sötétben futni járni?
Egész nap répát és salátát rágcsálni?
Mindenféle gyanús kínai fogyasztó bogyót beszedni?
Zsírégető csodakrémekkel próbálkozni?

Kösz de nem! Végül is, ki a fenének van ideje, pénze és energiája a munka, család, mellett még mindenféle drága luxuskajákra, meg edzőtermezésre?

Hát, nekem nincs!

No persze ez nem azt jelenti, hogy nem akarok jól kinézni! Nagyon fontos, hogy az embernek rendben legyen a teste, mert csak így lehet elégedett a lelke! Gondolom te is hasonló cipőben jársz és mindent megteszel, hogy békében élj magaddal!

Bár a válasz egyszerűnek tűnik, mégsem olyan egyszerű, mint azt hinnénk. Amikor a kiegyensúlyozott életvitel kialakításán fáradozunk, sok millióan szembesülünk számtalan akadályozó tényezővel. Van azonban néhány kiváltó ok, amit megemlítenék. Például akár éhségrohamról, az akaraterő hiányáról legyen szó.

Az egészséges alak megvalósítása egyáltalán nem könnyű törekvés. A vágy megvan, ám ehhez a test és lélek együttműködése szükséges – hogy érted dolgozzon. Először is: nem egyik napról a másikra hízunk el?

Én már megtaláltam azt a megoldást, amivel könnyedén és felesleges erőfeszítések nélkül tudom tartani álomsúlyomat! Nem rég bocsátottuk piacra a világ első genetika alapú, testformáló rendszerét.

Ez a program pont az olyan elfoglaltaknak lett kitalálva, mint amilyen te és én is vagyunk! Segítségével küszködés és szenvedés nélkül olvad le a zsír és növekszik az izom! Ez nem egy diéta. A diéták nem működnek! Amikor egy diéta segítségével veszítesz súlyt, a súly fele, amit elveszítesz izomból származik. És hát az izom égeti el a Calóriát. Úgy, hogy biztos vagyok benne, hogy ezt még nem hallottad.

Most végre megtudod az igazat a zsírról. Az elhízásról.
Minden fél kiló izom óránként hat Calóriát éget el. És minden fél kiló zsír két Calóriát. Tehát az izom háromszor annyit éget mint az zsír. Úgy, hogy valójában az izom a kulcskérdés. Az a lényeg ha van rajtunk elég izom az elégeti a zsírt.

Harminc évesen van a csúcspont ekkor van legtöbb izom rajtunk. És 40 év után elkezdjük elveszíteni az izmunk egy százalékát évente. Ezért van az, hogy az idős embereknek már nincs izmuk. Elveszítik a lábukban, a hátukban az izmot, és elkezdenek instabillá válni. Elesnek, combnyaktörést szenvednek. Úgyhogy innentől kezdve izomedzést kell végezni életed végéig.

Viszont van még valami más, van egy termék, amit szintén tudsz használni arra, hogy izmot építs és leégesd a zsírt. Mert ez is azzal az a komponenssel van ellátva, ami növeli az izmot és csökkenti a zsírt.

Nincs több koplalás, éhségtől szédülés, fájdalmas izomláz, húzódás, elvesztegetett órák az edzőteremben, elkopó, megterhelt ízületek!
Ez a program egy új módszer, amely szabályozza az optimális izom és zsír égetést. Tudnod kell, hogy az alakformálás több a mérlegen megjelenő számnál. Alkalmazd tehát annak érdekében, hogy jól érezd magad a testedben! Felejtsd el a fejfájós fogyózást, a kínkeserves edzéseket, a hatástalan csodabogyókat!

Válaszd a genetikai testsúlykontroll programot magadnak és egy új, karcsú és dizájnos testet!

Sajátítsd el e programot és tedd egészségesebbé a népet!

További információért kattints ide!

További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Majoros János

Majoros János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.