Szabadulj meg zsírpárnáidtól egyszer és mindenkorra!

Szabadulj meg zsírpárnáidtól egyszer és mindenkorra!

Vess véget a kilókkal és centikkel való küzdelemnek örökre!
Formáld át az életed 90 nap alatt!

Rád mennyire igazak az alábbiak?

  • Képtelen vagy megszabadulni zavaró kilóidtól és állandóan jojózol?
  • Évek óta fogyózol, de azóta gyakorlatilag csak hízol?
  • Gondolataid és aggodalmaid csak az evés és diéta körül forognak?
  • Lassan beletörődsz abba, hogy kövér testben kell leélned életed?
  • Esetleg már evészavaraid vannak a sok fogyókúrás kudarctól?

Tudtad, hogy az EU felnőtt lakosságának több mint EGYHARMADA túlsúlyos?

Bizony, egyre nagyobb méreteket öltenek a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos problémák! Napjainkban nagy a nyomás, hogy fiatalos külsővel, tökéletes alakkal rendelkezzünk. Nem véletlen, hogy teljes káosz van  a fejekben azzal kapcsolatban, hogy is kellene ezt az elemi szükségletet, azaz az evést kivitelezni!

Ugyanis az új, egészséges étkezési szokások kialakításához és a vágyott alak eléréséhez azonban gyakran a szükséges idő és akaraterő hiányzik, vagy egyszerűen csak nem válnak be a hagyományos diéták.

Sajnos a rossz táplálkozási szokások, valamint a tudáshiány miatt a legtöbben, akik fogyókúrázni kezdenek, belebuknak! Ha sikerül is 1-2 kilót leadni, az a kúra végeztével azonnal vissza is jön, kamatostul! Az ilyen jojózás kikészíti nem csak az anyagcserét, a bőrt, az egészséget, de a lelket és az önbizalmat is!

Egyrészt ott van az elénk állított, nagyon sokszor túlzó szépségideál, a hihetetlenül karcsú és fiatalos modelltest, amely elérése még egy átlagos testalkatú számára is lehetetlen!  Ráadásul modern életmódunk jellemzően mozgásszegény, így a magasabb kalóriabevitel mellé alacsonyabb kalória-felhasználás társul, ami szükség szerint gyarapodó kilókhoz vezet!

Másrészt ott van az, hogy gyakorlatilag végtelen mennyiségű étel kelleti magát nekünk, ínycsiklandozó reklámok, illatozó látványpékségek, mesterséges ízfokozóval teletömött, gyorsan betömhető kaják formájában! Nem véletlen, hogy a fejlett világban, és így hazánkban is az egyik legnagyobb egészségügyi probléma az elhízás!

Szerencsére egyre többen vannak olyanok (jellemzően sok sikertelen diéta után), akik felismerik az egyénre szabott életmód szükségességét, hiszen az egészség és az ideális testsúly megtartása bizony életre szóló program, nem 1-2 hétre szóló hülyéskedés!

Ennek köszönhetően a tudósok megalkották az áttörő súlykontroll programunkat, mely egységbe kovácsolja a testet és lelket, a Te  jobb megjelenésedért. A genetikai Testsúly-kontroll program az egészséges fogyást helyezi középpontba a zsírmentes izomszövet-veszteség elleni védelem mellett, mely egy áttörő súlykontroll és alakformáló program, segít egységbe kovácsolni a testet és a lelket – a Te megújult külsődért.

A program három központi elemből épül fel: étrend- kiegészítőkből, egy étkezési tervből étkezéshelyettesítő szeletekkel, valamint egy edzéstervből, mely segítségedre lesz az úton. Az étrend-kiegészítők támogatnak a mindennapos életvitel javításában és a motiváció megfelelő szinten tartásában.

A testméretben (felkar, mellkas, derék, csípő, comb és vádli) bekövetkező változások nyomon követésének célja, hogy a résztvevők a pozitív, látható változásokra koncentráljanak, melyek az átfogó súlyvesztés eredményeként tapasztalhatók – mindezt a zsírmentes szövetek megtartásával.

A Testsúly-kontroll program a legújabb tudományos fejlesztéseken alapul. Ez az egyedülálló termék, a súlykontroll külső és belső forrásainak célbavételére lett megalkotva. A program egyénre szabott, forradalmi kiegészítőket és tápanyagokat kombinál, egészséges életmód programokkal, fitnesz módszerekkel, hogy valóban, segítségére legyen a testedben szunnyadó potenciál kiaknázásához.

Formáld át életed 90 nap alatt!

A program minden olyan témára kiterjed, ami szükséges a testformálás gyakorlásához:

  • A  JS  A Te kéthetes „lendületbombád”, amivel megalapozod a formába lendülésed továbbá, hogy felkészülj a hosszan tartó sikerre!
  • A COMPLEX F Felpörgeti a szervezeted! Összetevői, mint például a zöldtea-kivonat segít az anyagcsere fokozásában.
  • A COMPLEX C Segít abban, hogy lélekben is készen állj átélni az átalakulást! A Complex C segítségedre lesz a szándékod megerősítésében a kaland időtartama alatt!
  • Az M-BAR Amellyel biztosra mehetsz: ízletes megoldás, egyszerű és gondoskodik a szükséges fehérjéről, hogy hozzájáruljon az izomtömeg fenntartásához és növeléséhez.
  • A felhasználói kézikönyv Egy 90 napos útmutató az étrend-kiegészítők mellé, amely nélkülözhetetlen. Magába foglalja az étrendet, tornagyakorlatokat, valamint egy naplót is a 90-napról.

KÉSZÜLJ FEL AZ ÁTFORMÁLÓDÁS ÉRZÉSÉRE!

A mi megoldásunk egy átfogó program, mely hosszútávon segít a fenntartható súlykontroll fenntartásában! Add meg a testednek a tökéletes lendületet! Olyan alakod legyen, ami a legjobban illik hozzád! Kövesd az életvezetési tanácsokat! Acélozd meg az akaraterődet! Gondoskodj az izomtömeg növekedéshez hozzájáruló fehérjéről!

Építsd fel magadnak a lehetőséget. A Testformáló programra biztosan nagy kereslet lesz, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy hazánkban is egyre riasztóbb méreteket ölt az elhízás, és szorosan mögötte ott vannak a különböző étkezéshez kapcsolódó zavarok is (anorexia, bulémia, orthorexia stb.)

Gondolj csak bele, ha emellett nekilátsz egy erős és stabil üzlet kiépítésének, úgy kereshetsz jó pénzt a termékbevezetéssel, hogy közben segítesz is az embereknek!

Sajátítsd el e programot és tedd egészségesebbé a népet!

További információért kattints ide!

További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Majoros János

Majoros János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.