Viszlát a ráncoknak! 

Az egyedülálló ageLOC Me-vel, a szépségipar újdonságával.

Ha Te is szívesen levarázsolnád a ráncokat az arcodról...
Ha szike nélkül szeretnéd fiatalabbá tenni a bőröd...
Ha minden vágyad, hogy a tükörből friss, üde és sima arcbőr "köszönjön vissza"...

És, ami a legfontosabb, hogy mindezt fájdalom nélkül akarod, akkor ez a valaha megalkotott legkorszerűbb öregedés-gátló rendszer, felülmúlhatatlan hidratáló hatást kifejtve fedi fel fiatalosabb kinézetű bőröd ma és a jövőben egyaránt

Ez az átfogó bőrápoló rendszer egyedülálló módon, minden várakozást felülmúló, átalakulásra képes, hiszen a bőrnek személyre szabott megoldás segít  a megfiatalodásban, ami a bőrápolás új korszakát képviseli. 

Most felveheted a harcot az öregedés jelei ellen a leghatékonyabb, technológiával a fiatalosabb, egészségesebb külsőért,  ma és a jövőben egyaránt!

Ez a valaha gyártott legmodernebb öregedés-gátló termék, amely együttesen tartalmaz, nappali valamint éjszakai hidratáló Szérumot. A rendszer a személyednek legmegfelelőbb koncentrációban juttatja be a bőrbe a szérumokat, és sosem látott eredményességgel képes beindítani a sejtek legmélyén a kollagén termelődését.

A többszörösen szabadalmaztatott technológia, a sejtek önregenerációjának beindulását, illetve rugalmasságát adja vissza, látványos bőrfeszesítést eredményezve.

Ehhez a Nu Skin olyan modern adagolórendszert alkotott az ageLOC Me formájában, amely több ageloc_me_6szabadalommal védett technológia, a maga nemében egyedülállóan tárolja, keveri és adagolja ki a bőrápolási termékeket.

A valaha gyártott legmodernebb készülék légmentes patronjai, egyedülálló módon adagolja a szérumot és hidratálót. Maximális koncentrációban juttatja be a bőrbe az ageLOC-ot. Ez a hatékony készülék, ami a bőrápolás terén valódi áttörés jelent, emellett higiénikus adagolást tesz lehetővé, hogy bőröd fiatalabb megjelenésűvé váljon úgy, hogy számos öregedés-gátló termék jótékony hatását egyesíti magában.

Érzékeli a kéz jelenlétét, és automatikusan minden reggel és este pontosan adagolja a  images-4szérumot és a hidratálókrémeket – a fiatalabb megjelenésért.

A SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÁS érdekében szakértőink egy online bőrkiértékelő eszközt fejlesztettek ki, mely az egyedi öregedésedért felelős körülményekről  tesz fel kérdéseket,  a lehető legmaximálisabb szolgálatért!

A fiatalodás első lépése az alapos arctisztítás, mely eltünteti az összes mikro-szennyeződést a bőrödről, melyek gátolnák az öregedés-gátló szérimuk behatolását a sejtekbe.

• Ezután kíméletes Bőrápolásának személyre szabásához az éghajlatot kell számításba           vennie, bőrtípusát és környezetét. vagyis, beindítja önregenerációját.
• A kezelés csúcsa a válaszaid alapján, több mint 2000 kombináció közül a ki választott,         számodra tökéletes és személyre szabott szett, mely a sejtek mélyén lezajló önregeneráló   folyamatok beindításával egy évekkel fiatalabb és energikusabb arcot ajándékoz neked.
 A bőrkiértékelést a mobiltelefonod aplikációján végezheted, és megrendelheted személyre    szabott patronkészleted.

MIÉRT VÁLASSZD AZ AGELOC ME-T?

A stílusod, a személyiséged de akár az arcbőröd is, mind a Te egyedülálló tulajdonságaid, ezért ugyanolyan különlegesnek kellene lennie a bőrápolásodnak is, mint Te magad!
• A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos.
• Nem kell súlyos százezreket otthagynod egy plasztikai sebésznél vagy magánklinikán.
• Természetes megoldás.
• Egyaránt hatékony a bőrfiatalításban és a ránctalanításban.
• Azonnal látványos változást eredményez, már egyetlen alkalom után.
• A fiatalodás a bőr önregenerációjának beindulása miatt a kezelés után is folytatódik.
• A kúra több éves fiatalságot hoz.

Én a helyedben készítenék magamról egy "előtte és utána képet", hogy ne csak érezzem, de lássam is a különbséget, bár ezután, ha tükörbe nézel, garantáltan látni fogod!

Az AGELOC ME a szépségipar legújabb fejlesztése, mely minden várakozást felülmúló eredményességgel segíti a bőr megfiatalodását, hogy már egy kezelés után letagadható a valódi életkor.

AZ ageLOC ME beindítja a sejtek mélyén a kollagén-termelést, és látványos bőrmegújuláshoz és feszesedéshez vezet.

Bármilyen kérdésed, észrevételed van e-mailben állok rendelkezésedre.

Üdvözlettel:
Majoros János
email:majoros@derbyauto.hu
telefon:+36 20 9244 994
Sype:majorosjanos54

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.